100 ezer dolláros ajánlatot utasított vissza Courtney Love

Courtney-nek büdös volt a pénz - nem tetszett neki, miből fizetnék ki.

A színész- és énekesnőnek – állítása szerint – 100 ezer dollárt ajánlott fel Joss Sackler divattervező, hogy a New York Fashion Week rendezvényen részt vegyen és bemutassa a tervező kollekcióját. Azonban Courtney a kifutón való pózolás helyett inkább háborút robbantott ki - pontosabban csatlakozott egy, már megindított háborúhoz – a Sackler család ellen.

Courtney Love nem egyszerűen nemet mondott a felkérésre, hanem nyilatkozatáradatot zúdított a családra. Sacklerék tulajdonában áll ugyanis az a Prudue gyógyszergyár, amelyet a leginkább felelősnek tartanak az USA-ban kialakult ópiátkrízisért.

A gyógyszeripari cégek az elmúlt évtizedekben több olyan fájadlomcsillapítót is a piacra dobtak, amelyek súlyos függőséget okoznak - ám erről nem tájékoztatták a fogyasztókat, sőt, igyekeztek letagadni ezt.

A drogproblémákkal évtizedekig kűzdő Courtney Love épp erre hivatkozott, amikor visszalépett a felkéréstől.

“Én vagyok a Föld egyik leghíresebb, rehabilitált drogosa - a férjem herointúladagolsában halt meg. Mit mond ez rólam Joss Sacklernek? Azt hiszi, eladom magam neki? Nos, nem fogom!”

Courtney azt is felvetette: Sacklerék inkább rehabilitációra fordítsák a pénzüket, hogy segítsenek azokon, akiket függővé tettek.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!