Egész lakását fekete pénteki akciókból rendezte be egy vevő

Nyolcmillió forintért rendelt lakása teljes berendezéséhez szükséges cikkeket, konyhai gépeket, tévéket, számítógépet és házimozi-rendszert egy internetes áruház fekete pénteki akciójának keretében egy vevő.

Magyarországra 2012-ben tört be a fekete péntek, amely már nem csupán egy nap: a kedvezmények szinte november egészét érintik - írja a Világgazdaság. A műszaki cikkek iránti hagyományosan erős kereslettel immár a lakberendezési termékek népszerűsége is felveszi a versenyt. A magyarországi internetezők ötöde, 1,2 millió ember a karácsonyi ajándékok beszerzésében is számít a fekete péntek akcióira.

A vásárlók elsősorban nem az év végi ünnepekre készülnek a Black Friday során,

hanem saját, a kedvezményes időszakra halasztott beszerzéseiket valósítják meg. Miután ezekkel végeztek, még átböngészik az ajánlatokat karácsonyi ajándékok után kutatva, de a meglepetéseket inkább a december eleji fizetés megérkezése után veszik meg. A férfiak jellemzően valamely konkrét termék akciós árát várják, míg a nők nyitottabbak, és inkább azt nézik, hogy mit lehet leértékelve kapni - olvasható a Világgazdaságban.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!