Ez az apró hibád az, ami igazán vonzóvá tesz a csillagjegyed alapján 

Te talán hiányosságként éled meg, de a másik épp ezért gondol rád végtelen gyengédséggel. 

Kos

A naivitásod. A felszínen erős vagy és eltökélt, ugyanakkor rendületlenül hiszel abban, hogy a világ jó, és hajlamos vagy bajba kerülni a naivitásod miatt. 

Bika

Az ellentmondásos személyiséged. Két lábon járó anomália vagy. Egyrészt szeretsz nagy hatással lenni az emberekre, imádsz vezetői szerepben tündökölni, de közben a barátság az, amire igazán vágysz. 

Ikrek

A túlzott buzgalmad. Ha felpörögsz, elképesztően bele tudod ásni magad egy sztoriba, és minden másról megfeledkezel. Neked lelkifurdalásod van, más meg épp ettől inspirálódik. 

Rák 

A védelmező ösztönöd. Hát igen, a Rák óvja, védi azokat, akiket szeret, talán túlzottan is. Van, hogy épp emiatt kerül maga is bajba. 

Oroszlán 

Az állandó vágyakozás. Ha egy Oroszlán vágyik valamire, egész lényét annak szolgálatába állítja. Gyakran kapcsolatból kapcsolatba, munkahelyről munkahelyre ugrál, de hiányzik az állhatatosság. 

Szűz 

Az érzékenységed. Kevesen tudják, de a Szűz nagyon érzékeny a felszín alatt. Fontos számukra, ki mit gondol róluk, és mások szükségleteire is nyitottak. 

Mérleg 

A titkos keménységed. A Mérleg minden élvezet és luxus királya és királynője, de közben meg ő az, aki lazán legyalogol 50 kilométert tűző napon, és simán kempingezik is egy hétig. 

Skorpió 

Az intenzitásod. Gyakran kerülsz bajba a túlzottan is impulzív, szókimondó, harcos természeted miatt.

Nyilas

A szarkasztikus humorod. Van, hogy ezzel túl messzire is mész, amiért számos konfliktussal kényszerülsz szembenézni. 

Bak

A nyíltságod. A Bak végtelenül nyílt és őszinte, és szenved, ha nem lehet hű önmagához. Úgy érzi, képtelen kompromisszumot kötni, más meg épp ezért néz fel rá. 

Vízöntő 

A rugalmasságod. A Vízöntő sokak szerint céltalan, néha ő maga se tudja, merre tart, de épp ez a rugalmasság teszi őt izgalmassá. 

Halak

A drámai érzéked. Sokak szerint a Halak egyszerűen hisztis, de a valóságban épp a kitűnő drámai érzéke teszi őt a zodiákus legérzékenyebb jegyévé. 

Nyitókép: https://pixabay.com/users/foundry-923783/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!