Ezt tanultad magadról 2019-ben, a csillagjegyed alapján

Ez az év nagy vízválasztó volt a legtöbb csillagjegy számára. Te mit tanultál magadról?

Kos

Megtanultad, hogy muszáj tisztelettel adóznod azok felé, akik segítenek téged, és ideje kizárnod azokat az életedből, akik csak hátráltatnak.

Bika

Már megtanultad, hogy csak akkor éred el a céljaidat, ha képes vagy koncentrálni, most már csak arra van szükséged, hogy bízz magadban és kitartó legyél. 

Ikrek

Úgy tűnik, végre megtanultál lépésenként haladni, ahelyett, hogy minden eredményt azonnal akarnál. Egy kis türelem kell még.

Rák

Már tudod, hogy képes vagy egyedül is túlélni, és erősebb vagy, mint hitted volna. Nincs szükséged sem társra, sem főnökre ahhoz, hogy sikeres légy.

Oroszlán

 Megtanultad, hogy az életed akár egy perc alatt is gyökeresen megváltozhat, és egyre jobban tudsz alkalmazkodni a váratlan fordulatokhoz.

 Szűz

Tudod, hogy hiába csinálsz mindent tökéletesen, akkor is benne van a pakliban, hogy átvernek, cserben hagynak. Éppen ezért egyre erősebb vagy.

Mérleg

Tudod, hogy senkit sem kényszeríthetsz arra, hogy szeressen, adjon számodra esélyt. Az ilyesmit nem lehet erőltetni, és nem is volna értelme.

Skorpió

Már tudod, hogy kevesebbet kellene azzal foglalkoznod, hogy másoknak – lehetőleg mindenkinek – megfelelj, a lényeg az, hogy te jól érezd magad a bőrödben.

Nyilas

Már tudod, hogy nem érdemes a komfortzónádban maradni, job, ha inkább kockáztatsz. Megéri.

Bak

Megtanultad, hogy a saját boldogságodért te és csak te felelsz, és többé nem vagy hajlandó kiadni az érzelmi irányítást a kezed… szívedből.

Vízöntő

Már tudod, hogy mentális egészséged figyelmet érdemel, szükséged van a pihenésre és a semmittevésre is. Csak így tovább!

Halak

Megtanultad, hogy jobb, ha van néhány ember, akikben megbízhatsz, mintha lenne egy csomó mérgező, lehúzó ember körülötted.

 Nyitókép: https://pixabay.com/users/gdj-1086657/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!