Ez a házi praktika akár tíz évvel is megfiatalít

Létezik egy csodaszer, amivel akár tíz évvel fiatalabbnak is kinézhetünk?

A fiatalító trükk összesen két összetevőből áll, vízből és magnézium-kloridból. Egészséges, régóta alkalmazott házi praktika, nem igényel különösebb erőfeszítést és nem kerül sokba. Viszont jelentősen fiatalít, ha használjuk.

Mi is a magnézium-klorid?

A magnézium-klorid ásvány, negatív töltésű klórból és pozitív töltésű magnéziumból áll. Gyakori használatára egyensúly alakul ki a szervezetben, mely egy kémiai folyamatnak köszönhető, az ún. elektrolízisnek. Alkalmazása segít abban, hogy a testből eltávolítsuk húgysavat, amely problémákat és ízületi fájdalmakat okozhat. Elősegíti a súlyvesztést; növeli az energiát és a libidót; véd az osteoporosis (csontritkulás) és a reuma ellen; óvja a vérereket; regenerálja a szervezetet. A fiatalító ásvány enyhíti a fejfájást és a depressziót; véd az influenza és megfázás ellen; serkenti az emésztést; száműzi a menstruációs problémákat; segít a központi idegrendszer problémái esetén; anti-karcinogén hatású.

Hogyan kell használni a magnézium-kloridot?

Minden reggel, miután felkeltünk, öntsünk egy liter vizet lábasba és forraljuk fel. Vegyük le a tűzről, amint felforrt, s hagyjuk állni, amíg eléri a szobahőmérsékletet. Ekkor szórjunk bele 33 gramm magnézium-klorid port. Ez bármely gyógyszertárban megtalálható. Nagyon fontos azonban, hogy akármennyit nem alkalmazhatunk belőle: a megfelelő dózis életkorfüggő – 10 év alatt nem is szabad használni. Számos egészségügyi előnnyel jár az alkalmazása, de tartsuk be az alábbi mennyiség-táblázatot:

-10-40 éves kor között: fél csésze reggelente.

-40-70 éves kor között: 1 csésze reggelente.

-70 éves kor felett: 1 csésze reggel és 1 csésze este.

Ha betartjuk a dózist, egész életünkre gondoskodunk arról, hogy szervezetünk egyensúlya meglegyen és sokkal kevesebb panasszal nézünk majd szembe!

Napi Doktor

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!