Fair Play díjat kapott Kiss Gergely olimpiai bajnok

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely kapta a Lions klubok idei Fair Play díját.

Több éves jószolgálati tevékenysége és a Lions klubok támogatása miatt Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász kapta idén a Lions klubok Fair Play díját, az Erkel Színházban megrendezett jótékonysági előadáson. Az elismerést azok kapják, akik áldozatos munkával segítenek a hátrányos helyzetűeken. Radnainé Fogarasi Katalin, a Klauzál Lions Klub örökös elnöke a díjátadón elmondta: Kiss Gergely olimpiai bajnok mindig igyekszik ismertségét valamilyen jószolgálati tevékenységre váltani - olvasható az összegzésben. A Klauzál Lions Klub

több mint ezerötszáz szegény gyermeket vendégelt meg

a fővárosi Erkel Színházban, ahol Kacsóh Pongrác János Vitéz című előadását nézhették meg. Az előadásra a Rákóczi Szövetség jóvoltából tíz felvidéki általános iskolából is érkeztek diákok.
A tavaly harmincéves Klauzál Lions Klub alapítása óta fontos karitatív tevékenységet lát el. Számos egészségügyi intézményt, kórházat támogattak, többek között a Démétér-házat, a traumatológiai intézetet és a Daganatos Betegek Bakonyszücsi Lelki Rehabilitációs Otthonát is. Az Operaházzal közösen szervezett jótékonysági gyermek előadásaik immár tizenöt éve minden alkalommal telt házasak.

Nyitókép: Thaler Tamás, Wikipedia

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!