Hurrá: mégis lesz új Archer!

Három év kóma után készül a tizenegyedik évad. Vigyázz, mert alább spoiler hegyek következnek!

A 11., ráadás évad csupa meglepetés lesz! Úgy volt, hogy az Archer tíz évad után véget ér, amit az alkotó, Adam Reed jó előre jelzett is. Ám most úgy tűnik, az FX-nél mozgolódás van: mégis érkezik egy 11. szezon, benne csupa váratlan történéssel - jelentették be július 19-én, a Comic Conon a producerek. Sterling Archer három, kómában töltött év után reaktiválódik. Matt Thompson és Casey Willis annyit volt hajlandó a panelbeszélgetésen részt vevők orrára kötni, hogy a férfi teljesen más világra fog ébredni, ahol nem igazán találja a helyét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Come see us at booth #4229 on the convention floor and then hit up our panel for a screening and Q&A. See you soon, nerds. #ArcherFXX #FXSDCC

Archer (@archerfxx) által megosztott bejegyzés,

 

Taktikai furkósbot

Hangulatát tekintve a 2. és a 3. szezonhoz kanyarodunk vissza, és a kényszerpihenő miatt legyengült izmai miatt botot is kap a kém. Természetesen nem egy snassz fadarabról lesz szó: egy taktikai pálcával fog mászkálni; kicsit James Bondos kütyüre számíthatunk. Cyril magándetektív irodájának még nincs új neve, ami biztos, hogy ISIS nem lesz; a terrorszervezet miatti szerencsétlen egybeesés miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

But all these alter egos are definitely currently drunk. #ArcherFXX

Archer (@archerfxx) által megosztott bejegyzés,

Lana, Krieger, Pam


Lana férjhez ment és mindenki más is magára hagyja Archert. Egyedül Pam (ki más) törődik vele, aki gyengédsége jeleként iszogat vele. Idő kell, amíg felveszi az új világ ritmusát, és felfogja azt, hogy nélküle is megvoltak a többiek. A hangjukat adó szereplőket már lekötötték a 11. szezonra, és ha sikerül a rajongókat elbűvölni, akkor új részek, akár a 12. évad is szóba kerülhet.Tervben volt egy olyan szál is, hogy Archer igazi apja egy titkosügynök orosz földön, aki most a fia segítségre szorulna. De ezt a vonalat az FX rövidre zárta. Azt meg, hogy az  aberrált zseni, Krieger doktor önmaga-e, vagy csak a klónja, összesen ketten tudják a stábból: Reed mellett Lucky Yates, aki a hangját adja a karakternek.

(Nuus)

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!