Így neveli Laky Zsuzsi a kislányait

A természet szeretetére neveli lányait a szépségkirálynő.

Laky Zsuzsiról sokaknak eszébe jut, hogy ő az a lány, aki Párizsban megnyerte a Miss Európa díjat. Azóta Zsuzsi két kislány édesanyja lett, akinek családja a legfontosabb. És persze még mindig gyönyörű - írja a Napi Doktor.

Zsuzsit a külsőségek soha nem érdekelték, legtöbbször lazán, mégis nőiesen öltözködik. Azt szokta mondani, hogy a természetesség nagykövete, és úgy érzi, ezt hitelesen tudja képviselni. Rendkívül jól érzi magát, ha a szabadban töltheti idejét, hiszen a gondtalan gyerekkorát hozza vissza számára. Igyekszik családjával minél többet a természetben programokat szervezni.

Az ex-szépségkirálynő számára a sport a legfontosabb.

Fitnesz versenyzőként Laky Zsuzsi sok-sok díjat bezsebelt, és eszébe se jutott, hogy valamikor szépségversenyen is a dobogóra állhat, hiszen egyáltalán nem érdekelték a külsőségek, és nem tartotta magát különösen szépnek se. “Sokat gondolkodtam azon, vajon miért pont én nyertem meg a versenyt, és arra jutottam, hogy talán pont azt értékelték, hogy természetes vagyok” – mondja a szépség. Laky Zsuzsi most elsősorban feleség és családanya.

2010-ben ment feleségül Dietz Gusztáv MMA-bajnokhoz,

és rá egy évre megszületett első gyermekük, Luca, majd 2014-ben egy újabb kislánnyal, Lujzával bővült a család. Nemrég családi házat vettek, és annak a szépítgetésével foglalkoznak. “A közelben folyik a Duna, élvezem a madárcsicsergést, és a lányoknak is jót tesz a vidéki levegő” – hangsúlyozza Zsuzsi. A nyári szünidő idején is azokat a programokat részesítik előnyben, ahol a szabadban, a természetben lehetnek. Nemrég Vác mellett, a Naszály lábánál található Kosdon egy különleges élmény-farmon, a RoBirtokon járt a lányokkal.

Olvasd tovább a cikket itt, ahol képeket is láthatsz Zsuzsiékról!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!