Ilyen csinos menyasszony Stewe Irwin lánya

Kimondta a boldogító igent a Krokodilvadász 21 éves, csodaszép lánya.

A koronavírus miatt ugyan teljesen át kellett szerveznie esküvőjét, mégis élete legszebb napjaként tekint vissza szerdai menyegzőjére Bindi Irwin. A 44 éves korában elhunyt Steve Irwin ausztrál természettévés személyiség 21 éves lánya az Irwin család tulajdonában lévő Australia Zoo állatkertben mondta ki a boldogító igent tinikori szerelmének. A most 21 éves Bindi Irwin és a 25 éves Chandler Powell ebben az állatkertben találkozott először egymással, amikor Bindi még csak 15 éves volt.

Az apja nyomdokaiba lépő Bindi, maga is lelkes természetvédő,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you for being my guiding light. You’re always with me.

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által megosztott bejegyzés,

egy Instagram posztban tudatta az örömhírt, és egy fotót is megosztott nagy napról. A pár a queenslandi állatkertben kelt egybe, melyet még Bindi nagyszülei nyitottak az 1970-es években. A koronavírus okán elrendelt házi karantén miatt a meghívott vendégek végül nem jöhettek el a nagy napra, de mivel az Irwin család az állatkertben él, így Bindi édesanyja, Terri és öccse, Robert ott lehetett a ceremónián. Bindi a posztban leírta, édesanyja segített neki a készülődésben, az oltárhoz pedig testvére vezette.

"Kis szertartást tartottunk, ahol hozzámentem a legjobb barátomhoz"


– írta Bindi az Instán megosztott esküvői fotó mellé. Majdnem egy évig tervezték az esküvőt, végül a koronavírus miatt vendégek nélkül kellett megtartani a ceremóniát. "Anyukám segített készülődni, Robert kísért az oltárhoz, Chandler lett a férjem, majd együtt gyertyát gyújtottunk apa emlékére." Robert Irwin, ismertebb nevén a Krokodilvadász 44 éves korában halt meg 2006-ban, amikor Low Isles partjainál megtámadta egy tüskés rája.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!