Magyar lány is indul a londoni Miss Worldön

Százöt ország képviselője vesz részt december 14-én az idei Miss World versenyen, köztük Magyarország Szépe is.

Százöt ország képviselője vesz részt december 14-én az idei Miss World versenyen, köztük Magyarország Szépe is. A 23 éves Nagypál Krisztina november közepén indul Londonba. "Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre.

Rengeteg ruhát kell vinnem magammal,

két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni" - mondta Nagypál Krisztina az M1 aktuális csatorna keddi műsorában. Szabályok rögzítik, milyen ruhából hány darabot kell kivinni a versenyre, szükség van például öt koktélruhára és hat fekete elegáns ruhára. Az indulóknak számos kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell venniük.

Folyamatosan figyelik, ki miként viselkedik,

milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel. A Miss World verseny oldaláról, illetve Nagypál Krisztina saját oldaláról is letölthető az alkalmazás, amellyel a szimpátiaszavazáson lehet részt venni. "Egy képre egy szavazat adható, aki ezt megnyeri, biztosan bekerül a Top 20-ba" - emelte ki Nagypál Krisztina. Ordasi Zsolt stylist szerint

"Krisztinek ott a helye a döntősök között,

ezt érzik a hazai divatvilágban is azok, akik ruhát biztosítanak erre a versenyre". Nagypál Krisztina egy Zsolnay-porcelán Szabadság-szobrot visz magával a londoni versenyre, ahová egyedül fog kiutazni. Magyarország Szépe nemzeti ruhával, valamint nemzeti tánccal is készül.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!