Újra nyeregben a magyar származású humorista

Női rajongói a jelek szerint kezdenek megbocsátani neki.

Több évnyi kényszerhallgatás után tér vissza a színpadra a magyar származású, amerikai humorista, Louis C. K.. (A humorista apai nagyapja még Székely Lajos volt, Louis azért vette fel a C. K. – fonetikusan szí kéj - nevet, mivel az angol anyanyelvűek számára kihívást jelentett a Székely név kiejtése.)

C. K. Egy világkörüli turné részeként Tel-Avivban lépett fel a minap, műsorba pedig nem fél beleilleszteni egy sokkolónak szánt poént a Holokauszttal kapcsolatban: “Inkább lennék Auschwitzban, mint New Yorkban. Mármint most, nem akkor, amikor még nyitva volt.” (A humorista annyira nem érzi magát otthon New Yorkban a MeToo kampány után, hogy fel sem lép az amerikai nagyvárosban.) A közönség hangos nevetéssel és tapssal jelezte: értik a poént és eszük ágában sincs megsértődni.

Louis a MeToo kampányról és a kényszerszünetéről is őszintén beszélt a műsorban. A humorista ezért vonult vissza évekre, mert kiderült: nők előtt maszturbált. Ennek kapcsán a műsorában néhány tanácsot adott: “Ha igent mondanak, akkor se tedd meg, mert nem igazán népszerű.”

A műsort követően egy nő megjegyezte: “Nőként, tudatában mindannak, ami a MeToo kampány során történt, azt kell mondjam: ő talán az egyetlen, aki beismerte és megbánta tettét, nem titkolja el, hanem hajlandó reagálni rá.”

A humorista december közepén Budapesten is fellép.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!