Ez itt a 3 legőrültebb csillagjegy!

Minden csillagjegy másképp őrült, ez a három viszi a prímet.

Ikrek

Kiszámíthatatlan, vadóc, döntésképtelen, izgő-mozgó ösztönlény, tökéletes őrült, a kedves és szórakoztató fajtából. Gyakran meggondolatlanul és viselkedik, hirtelen döntéseket hoz, fejest ugrik egészen elképesztő kalandokba. Ha ügye van, amiért harcol, a fanatizmus, sőt, a fundamentalizmus sem áll távol tőle. Az Ikrek számára az élet egy óriási party, soha véget nem érő őrülettel.

Szűz

A Szűz a felszínen rendezettnek tűnik, de a valóságban igazi kontrollmániás. Soha nem engedi ki a kezéből a gyeplőt, és hajlamos szürrealitásba hajló túlzásokba esni. Bőven akad közöttük hipochonder, OCD-s és különféle fóbiákkal küzdő beteg, ráadásul őrületesen maximalista, és mindig mindent tökéletesre akar megcsinálni. Igényli, hogy elismerjék és dicsérjék, ez a lételeme.

Oroszlán

Sokak szerint az Oroszlán feltűnési viszketegségben szenved, és ezért keveredik mindig valami olyasfajta balhéba, aminek kapcsán aztán komplett elmebetegnek nézik. A függőségekre is hajlamos szenvedélyes, túláradó lélek lévén hajlik az alkoholizmusra és a más tudatmódosító szerek mértéktelen használatára, és ilyenkor még inkább képes kifordulni önmagából. Ugyanakkor annyira szórakoztató, hogy környezete többnyire hamar megbocsát neki.

kép: https://pixabay.com/hu/users/ryanmcguire-123690/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!