10 dolog, amit tudnod kell, mielőtt Mérleggel randizol

Íme, a Mérleg, az állatöv diplomatája.

1. Az állatöv diplomatája a Mérleg, gyakorlatilag bárkivel megtalálja a hangot. Nyitott, kíváncsi természet, tehát ha féltékeny típus vagy, bizonyára nem vele kéne ismerkedned.  
2. A Mérleg szereti, ha dicsérik, bár ezt a világ minden kincséért nem vallaná be. Nyugodtan bókolj hát neki sokat, kényeztesd az egóját.
3. A Mérlegek maximalisták, és nagyon szigorúak önmagukhoz. Légy te az, aki biztatja, hogy van élet a tökélyen kívül. 
4. Ha vitában állsz valakivel, hagyd, hogy a Mérleg mediáljon. Ebben zseniális, és a végén mindkét fél nyertesnek érzi magát. 
5. A Mérleg lesz a kapcsolat sztárja, akár egyetértetek valamiben, akár nem.
6. A Mérlegek szeretik a szerelmet, és fiatal éveikben a Nagy Őt kutatják megállás nélkül. Amint megtalálták, ő lesz életük középpontja, akiért sok mindenre képesek. 
7. Olyan lenyűgöző a stílusa, hogy minden bajból könnyedén kibeszéli magát. Vagy kevésbé könnyedén, de kibeszéli… 
8. A Mérlegnek sajátos belső iránytűje, morális kódexe van, így ösztönösen jól cselekszik akkor is, amikor más jegyek szülöttei elbukják az erkölcs tesztjét. Nehezükre esik a hazugság vagy a megcsalás, ami jó hír a (potenciális) partner számára.
9. A Mérleg szereti az olyan randikat, ahol nagyobb társaság van, és partnere oldalán ismerkedhet, kápráztathat el másokat. 
10. A világtörténelem során még egyetlen Mérleg sem vonzódott olyan emberhez, akinek ne lett volna lehengerlő a beszédstílusa, és ne tudott volna mindenről és bármiről okosan beszélni. 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!