10 kevéssé ismert tény Meghan sussexi hercegnéről

Íme, néhány dolog, amit talán te sem tudtál Harry herceg feleségéről, aki mostanában a királyi család legnépszerűbb tagja.

1. Valójában nem is Meghan a(z első) neve. Egészen pontosan Rachel Meghan Markle néven született.
2. Katolikus iskolába járt, ahol csak lányok voltak. “Ez még abban a z időben volt, amikor a gyerekek szépírást is tanultak. Talán épp ezért rajongok a szép kalligrafikus írásért” - kommentálja ezt az időszakot.
3. Már gyerekként is a női jogok élharcosa volt. Amikor 11 évesen belefutott a tévében egy szexista Procter and Gamble-reklámba, levelet írt a cégnek, hogy fogalmazzanak úgy, hogy az nők számára ne legyen sértő, és csodák csodájára a marketinges helyt is adott a panaszának. A következő reklámjuk már nem volt szexista.

via GIPHY


4. Két nagy szenvedélye volt egész kamaszkorában: a színház és a politika, ezért aztán a Northwestern University két szakán szerzett diplomát: színház - és nemzetközi kapcsolatok szakon.
5. Húszévesen az Amerikai Nagykövetségen gyakornokoskodott, majd ennek köszönhetően egy évvel később Buenos Airesben kapott munkát, szintén a nagykövetségen.
6. Színészkarrierjét komoly drámai szerepek bűvöltében képzelte, de kénytelen volt mindenféle reklámokat és statisztáskodást is elvállani a pénzért cserébe. Volt, hogy random reklámokban is szerepelt.

via GIPHY


7. Volt egy pont, amikor igen jól jött a szépíráshoz való vonzalma: szabadúszó kalligrafikusként dolgozott jó néhány éven át, többek között Robin Thicke és Paula Patton esküvői meghívóját is ő tervezte.
8. Legnagyobb ismertségét színésznőként a Suits szereplőjeként szerezte. Már ekkor is ragaszkodott ahhoz, hogy saját jelmezét ő maga tervezhesse meg.
9. Imád enni és főzni is. Elsősorban a reformkonyha híve, de örömmel próbálja ki az egzotikus ételeket is. Állítólag a trónörökös feleségének, Katalinnak rendszeresen sütött finomságokat, amikor az várandós volt.

via GIPHY


10. Elég menő divatblogot vezetett The Tig néven, amit aztán hercegnéként kénytelen volt lezárni. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy csupa szép emlékei vannak erről az időszakról.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!