18+, Bella Hadidot is zaklatták a Victoria's Secret-botrány során?

A topmodell mellére tett szemérmetlen megjegyzéseket a producer.

A New York Times a minap egy tényfeltáró riportot készített a Victoria's Secretről, mely anyag a 2018-as szexuális zaklatási vádakat veszi sorra. Bella Hadid is az áldozatok közt van: a 23 éves topmodellről épp méretet vettek, és a fehérneműs teste láttán Ed Razek elengedett pár csípős megjegyzést.

View this post on Instagram

a day at the Carlyle ...🖤 ... @zoeygrossman @voguehongkong @anyaziourova @romyglow @helenreavey

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

A marketingért felelős vezető producer a fiatalabb Hadid-lány keblét szemérmetlen szavakkal illette – mindezt a két évvel ezelőtti tévéadás előtti időszakban tette. A február 1-jén megjelent cikk idézi szavait:

Felejtsük el a bugyit.

majd kitért arra, hogy azon kellene inkább agyalniuk, hogy egy ilyen tökéletes mellű nő hogyan vonuljon végig a kifutón.

via GIPHY

Egy másik modellt fizikailag is inzultált a férfi: az ágyékát érintette meg az alsóneműjén keresztül. Razek széke tavaly ingott meg, mikor egy Vogue-interjúban a transznemű modellek hanyagolását azzal magyarázta, hogy

ez egy fantázia-műsor.

De mikor a plus-size témakör került elő, abból sem jött ki jól: szerinte 2000-ben már tettek kísérletet terebélyesebb hölgyek felvonultatásával, de az a kutyát sem érdekelte.

A 2019-es bemutató így el is maradt: a nézettség egyre gyérebb volt, és az inkluzivitás hiánya sem tett jót a brandnek. Egyelőre Bella Hadid nem erősítette meg, hogy mennyire érintett a botrányban, de azt nyilatkozta korábban, hogy 2019-ben Rihanna fehérnemű-bemutatóján érezte igazán elemében magát. A Fenty-gála előtt három évig (2016-18 közt) a Victoria eseményein vett részt.

Andi Muise kanadai modell szerint a férfi rendszeresen bejárkált az öltözőkbe, ahol alulöltözött lányok voltak, és volt, hogy a telefonszámaikat is elkérte. Többször tett lealacsonyító megjegyzéseket és tiszteletlenül érintett meg nőket.

Leslie Wexner üzletember, az L Brands alapítója tudott Razek viselt dolgairól; volt, hogy neki is szemet szúrt egy-egy jelenet, említi meg a Toofab.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!