3 csillagjegy, akik sikítófrászt kapnak, ha sürgetik őket

Ők azok, akik nem bírják, ha valaki veri fölöttük a tamtamot.

Mérleg

Nincs ember a földön, aki jobban gyűlölné, ha siettetik: a Mérleg ilyenkor először mérhetetlen zavarba jön, majd felidegeskedik, és tudat alatt már lázad is: észre sem veszi, és direkt lassabban csinál mindent, csakhogy bosszút álljon, amiért méltatlan helyzetbe hozták. A Mérleg mindent megcsinál a maga tempójában, a nógatás viszont a végletekig fel tudja borzolni idegeit. Ilyenkor úgy érzi nem bíznak meg benne, amit személyes sértésnek vesz.  

Bika

A sziklaszilárd Bika ragaszkodik az állandósághoz: a régi, megszokott dolgaitól nehezen távolodik el, éppen ezért bosszantja fel mások türelmetlensége, gyors változékonysága. A Bikának idő kell, hogy elfogadja a változást és lépjen, hiszen semmit sem szeret elsietni. A Bikát a legjobban az zavarja, ha nem bíznak abban, hogy elvégzi a rábízott feladatot, megteszi a tőle telhetőt: ha nem akartjuk magunkra haragítani, adjunk neki időt.

Halak

Vannak időszakok, amikor a Halak visszahúzódik, befelé él: ilyenkor környezete hajlamos azt hinni, hogy lustálkodik, holott épp ellenkezőleg: erőt gyűjt, hogy hirtelenjében döbbenetes változással lepje meg környezetét. Lassú víz partot mos – mondhatnánk, de persze a felszín alatt lubickolnak a Halak, kár volna sürgetni őket!

Nyitókép: https://pixabay.com/users/inspiredimages-57296/

 

 

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!