3 egyszerű játék beteg, nyűgös kisgyerekhez a négy fal között

Amikor félóra csend és nyugalom szinte lehetetlen küldetésnek tűnik.

Mit csinálj, ha a bölcsis, ovis kisgyerek napokra a négy fal közé szorul, és már nem tudsz mit csinálni vele? Nos, 3 egyszerű játéklehetőség, ami az örökmozgó totyogóst legalább húsz-harminc percre leköti:

1. A rizses doboz

Fogsz egy átlátszó műanyagkonténert, két zacskó rizst, és beleszórod a konténerbe. Teszel mellé kanalakat és különböző méretű poharakat, és a gyerek vidáman eljátszik. A rizs egy éve át újrahasznosítható, és ha párszor sarokba állítod a felborításért, azt is hamar megtanulja, hogyan kell viselkedni, ha anya előveszi a rizses dobozt.

2. A tésztaválogatás

Nagyon egyszerű: fogod a házban található összes létező tésztafélét, egy tálat több fachhal, és hagyod, hogy szépen kiválogassa az összekevert tésztákat az asztalnál ülve. Ezt imádja a másfél-három év közötti korosztály.

3. A nyalókás fürdő

Fogsz egy csomó különféle gyümölcsöt, olvasztasz rá csokit, és odaadod a gyereknek. Ja, hogy akkor életed végéig takaríthatsz? Itt a trükk: a gyereket beülteted a fürdőkádba a habok közé, hogy ott nyalja el a finomságot, így tutira nem lesz minden koszos. Neked nincs más dolgod, mint fogni egy széket, és elhelyezkedni a fürdőben, hogy felügyeld a művelet biztonságos mivoltját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⭐️POPSICLE BATH⭐️ Dear Sweet Popsicle Bath.... how I love thee ❤️ let me count the ways ❤️❤️ If I can share ONE activity with you to be the ultimate pick-me-up... this is it 🎉 The Popsicle Bath 🎉 Sick kids? Sick Parent? Cranky Kids? Everyone done with the day? Time is ticking backwards kind of mood? 😱 The answer is always POPSICLE BATH ⭐️ I have 2/3 kids sick today - I’m literally posting this because we just did it and I need to double check that EVERYONE knows about it’s magic ✨ Nothing fancy: just draw a regular bath and let them eat a Popsicle in the tub 🤷🏻‍♀️ Yup. It’s that simple but it WORKS 😘 Do you know how many Popsicle baths my kids did while I was pregnant with Matt 🤣 Contained children quietly eating Popsicles 🙌🏻 Now that is the stuff dreams are made of 💛 It’s just such a great way to reset the day or give everyone a break or something fun to do when you can’t do much else 😍 That’s us today - this is about all the activity my kids could muster and they were so excited ⭐️ Popsicle Baths are the best (big thanks to my mom who started doing these in the 80s 🤣) because nothing solves a problem like a popsicle in the tub 🙌🏻🙌🏻

Susie Allison | Busy Toddler (@busytoddler) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!