415 kilót nyom, napi 10 ezer kalóriát eszik, és felülni sem tud már

A 32 éves brit férfi, Carl Thompson a világ egyik legkövérebb embere a Guiness Rekordok Könyve szerint. Élete folyamatos veszélyben van.

Carl 415 kilót nyom, és három éve nem hagyta el a lakását. Gyakorlatilag teljesen mozgásképtelen: ha szeretne felállni, három ember segítségére is szükség van. Képtelen önállóan mozogni, ezért az is kihívás számára, hogy a vécére eljusson.

Állandóan éhes, napi 10 ezer kalória a fejadaga: ez egy korabeli férfi kalóriaigényének több mint négyszerese, tehát nyugodtan állíthatjuk: Carl négy ember helyett eszik, méghozzá bőségesen.

Noha élete komoly veszélyben van, hiszen az orvosok szerint amint mozgásképtelenné válik egy túlsúlyos páciens, néhány év kérdése, hogy szervei felmondják a szolgálatot, Carl nem bánja, hogy övé a világ egyik legkövérebb emberének címe: örül, hogy legalább nyomot hagy a világban léte, mint rekorder.

Családja és barátai féltik az életét, és közben jól tudják: gyomorgyűrűt csak akkor kaphat a férfi, ha legalább 100 kilótól megszabadul...

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!