5 dolog, amit tudnod kell az Oroszlánról, mielőtt közel kerülsz hozzá

A többséget elbűvölik karizmájukkal és erejükkel, sokan viszont kicsit tartanak is tőlük. Július 23-án az Oroszlán jegyébe léptünk, öt érdekes tény róluk.

1. Elképesztően makacs tud lenni.

Kívülről talán makacsságnak tűnik, de a valóságban ő inkább elszántnak nevezné magát: az Oroszlán nem adja fel könnyen. Ha egy Oroszlán valamit a fejébe vesz, nehéz eltántorítani céljától.

2. Méretes egója van.

Mindannyiunknak van egója, az tart minket életben. Az Oroszláné különösen erős, néha  abszurditásba hajló módon. Ő az, aki nem akar már veled lenni, de azért féltékeny az új párodra...

3. Játékos természet, aki szereti ugratni a másikat.

Szeret viccelődni, közel áll hozzá az intellektuális humor, ami olykor cinizmusba hajlik. Az Oroszlán előszeretettel ugratja azokat, akik közel állnak hozzá, ám ha a bajszát húzgálják, ez akár bántó is lehet.

4. Hamar felismerik a másik valódi énjét.

Az Oroszlán előtt nehéz titokban tartani a valódi szándékodat, mivel különösen jó emberismerő. Ha úgy másnak mutatod magad, mint aki valójában vagy, hamar átlát rajtad, és nem vesz komolyan többé.

5. Távol állnak tőle a trükközések.

Az Oroszlán intelligens, határozott, eltökélt, társasági lény, és szereti a létező legegyenesebb úton elérni, amit akar. Nem érti a megjátszást, a trükközést, szereti egyenes, korrekt módon intézni a dolgait. Ha manipulálni próbálod, egészen biztosan elveszíted...

Nyitókép: https://pixabay.com/users/darkworkx-1664300/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!