77 kilót fogyott, miután iskolai szerelme visszautasította őt

A 29 éves indianapolisi nő, Rachael Heffner csodálatos transzformációja mögött szomorú történet húzódik.

Rachel olyan családban nőtt fel, ahol az egészséges életmód nem volt téma, mirelit-kajákon és gyorséttermi koszton éltek. Az édesanyja súlyos beteg volt, áttétes rákkal küzdött: Rachel mindössze 12 éves volt, amikor nem sokkal a születésnapja előtt édesanyja meghalt.

A kamaszlány ekkor minden fájdalmát evésbe folytatta, ez volt ugyanis az egyetlen dolog, amit akkoriban kontrollálni tudott az életében. Nagyon gyorsan hízott, és 16 éves korára már meghaladta a 136 kilót. A családja aggódott érte, de senki nem mert szólni, hogy sürgős változásra van szükség.

A kamaszlány életében az volt az első nagy pofon, amikor gimis szerelme visszautasította: egyszerűen nem vonzódott hozzá. Rachel ekkor egy este otthon ült a számítógép előtt, hirtelen elsötétedett előtte a képernyő, és ekkor tudatosodott benne: nem akar még több évet így leélni.

Másnap megvette élete első sportcipőjét - amit édesapja kétkedve konstatált - majd kemény edzésekbe kezdett. Visszavett a cukorból és a szénhidrátból, és sikerült összesen több mint 77 kilótól megszabadulni.

Rachel ma 29 éves, sportos, egészséges nő. Önbizalma is visszatért, de állítja: soha nem felejti el, honnan indult.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!