A 127 centis nő pompás tűsarkú cipőket készít... 32-es lábra!

A csinos női cipő 38-as lábnál kezdődik. Ez a nő azoknak segít, akik azelőtt a gyerekosztályon tudtak csak topánt venni a lábukra.

A 43 éves New York-i nő, Lauren Ruotolo egy ritka genetikai betegséggel, a McCune-Albright szindrómával született, ami  a korai pubertás mellett azzal is jár, hogy mozgássérült lett. Jelenleg mankóval közlekedik, függetlenségét azzal szeretné megőrizni, hogy két lábon jár, amíg csak lehet.

Lauren mindössze 127 cm, így középiskolás korában beleszeretett a tűsarkú cipőkbe. Egy a gond: ezek többnyire 38-as méretnél kezdődnek, már 36-osban is nehéz találni csinos cipőt. A kistermetűek jobbára a gyerekosztályon vásárolnak, ott pedig nincs tűsarkú cipő - természetesen.

Ma már Lauren maga tervezi és készíti a cipőit, de nem csak magának, hanem minden olyan nőnek, aki 32-es, 34-es, 36-os cipőt hord, esetleg még ennél is kisebb a lába. Úgy érzi, számára ez egy fontos misszió, hiszen a magabiztosság segít abban, hogy ezek a nők könnyebben elviseljék a sokszor krónikus betegséggel járó állandó terheket.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!