A gondozója vagyok, a felesége leszek - egy fura, de kedves pár története

A 29 éves Candy Parfitt élete akkor változott meg, amikor megismerte a 28 éves, agyi bénulás következtében kerekesszékben élő Max Staintont.

Bár Candy kezdetben - három évvel ezelőtt - csak a fiatal srác gondozója volt, hamar egymásba szerettek, és azóta elválaszthatatlanok. Remekül kiegészítik egymást,és láthatóan nagy az összhang.

Az azonban az ápolóként sokat látott Candyt is meglepte, hogy az emberek milyen nyíltan ítélkeznek:

"Megyünk az utcán, és az egy dolog, hogy bámulnak minket, de vannak, akik nyíltan megjegyzik, hogy biztosan egy angyal vagyok, amiért mozgássérült férjem van. Bóknak szánják, de ilyesmit mondani akkor sem túl udvarias dolog"

- mondja a menyasszony, aki arról is beszámol, hogy Indiában például nem akarták elhinni, hogy nem testvérek, amikor közös szobát kértek. Sokan nyíltan rá is kérdeznek, hogyan vécézik a férfi, és van-e közöttük szexuális kapcsolat. Mások megjegyzik, hogy max nyilván gazdag, és külön fizet Candynek azért, hogy a barátnője legyen...

Max gyerekkorától megszokta, hogy bámulják, Candynek azonban idő kellett hogy ezt már észre se vegye. Közben végig a férfi mellett volt, hogy ő lehessen az első mozgássérült, aki lóháton eljut a Mount Everest alapbázisáig.

A pár esküvője szeptemberben lesz.

(Ha tetszett a sztori, itt egy másik hasonló történet egy párról.)

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!