A HBO elfelejtette Emmyre jelölni saját színészeit

A HBO illetékese több Trónok Harca-színész Emmy-díjra való jelöléséről feledkezett meg.

Ha az HBO elmulasztja Emmy-díjra jelölni a Trónok Harcából Tarth-i Brienne-t, Melisandre-t és Theon Greyjoyt, akkor bizony hőseinknek

önmaguknak kell kivívniuk ezt a bajnoki címet.

 A 40 éves brit Gwendoline Christie, a 42 éves holland Carice van Houten és a 32 éves angol Alfie Allen szövetségre lépett, és a fejenként 225 dollárt sem sajnálták az Emmy-díj  jelentkezésre. Christie és Allen a drámasorozatban látható legjobb mellékszereplő címéért mérkőzik így meg. Brienne természetesen a hölgyek mezőnyében száll ringbe, a Vas-szigetek örököse pedig a férfiak közt bizonyíthat. Ugyanezen kategóriában, vendég-színészként méreti meg magát a Vörös Asszony is.

Brienne megformálójának méltatlan esete

egyébként a Twitteren derült ki. Julie DiCaro újságíró tette szóvá: milyen dolog az már, hogy az HBO elmulasztotta a jelölését, így Christie-nek magának kellett ezt megtennie. A Trónok Harca fantasy záró évada így szedett össze végül 32 jelölést, ami drámasorozatok esetében ismét kiemelkedő teljesítmény. A HBO vezetősége hivatalosan Kit Harington, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Sophie Turner, Lena Headey és Maisie Williams jelölését intézte. A 71. díjkiosztó gála szeptember 22-én lesz, a los angelesi Microsoft Theater falai között.

(Nuus)

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!