A Jóbarátok nagy poénja 17 év után érett be igazán

Akkoriban apró geg volt, de eltelt 17 év, és beérett a poén.

A sztori 17 évvel ezelőttre, a tizedik évad negyedik epizódjáig nyúlik vissza, amikor is Rachel és Ross kislányának, Emmának az első szülinapi buliját tartják. A szülők persze nagyon pörögnek az eseményen, de Monica és Chandler már menne inkább a romantikus vakációra, ezért ők siettetnék a dolgot. A gond csak az, hogy a zsúrra hiába jött össze mindenki, az ünnepelt délutáni alvása elhúzódik, és áll a buli.

Ross ezért felveszi videóra, mit üzen a népes vendégsereg a kislánynak a 18. szülinapjára 2020-ba, amire Chandler - akinek a töke kivan az egésszel - azt mondja: "Szia, Emma, üdv a 18. szülinapodon 2020-ban, még mindig szundikálsz?".

Nos, a kis Emmát alakító Noelle Sheldon közben színésznő lett és 18 éves, így 2020 alkalmából a poént alaposan kimaxolta: "Felébredtem minden idők legjobb szundijából, és mindenkinek boldog új évet kívánok" - írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!! (ft. my poorly done photoshop) Hope everyone has an excellent year full of family, friends, and laughter!!

Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!