A koronavírusos Majka felhívta a vírustagadó Dr. Gődényt a kórházból

Kórházba került, majd kiengedték, majd újra kórházba került Majka, és a legutóbbi bejelentkezésre alkalmával Dr. Gődény is terítékre került.

Majka hosszan értekezett a vírustagadókról, hiszen ő épp a Covid miatt van most vacakul (bár állítása szerint még örülhet, hogy ennyivel megúszta). Gődény a zárt csoportjában le is celebhülyézte Majkát, így aztán - a rajongók kérésére - Majka felhívta - volna - Gődényt. Igen ám, csakhogy Gődény letiltotta Majka számát, így a készülék folyamatosan foglaltat jelzett.

"Hát én megpróbáltalak hívni, kedves Gődény, az az igazság. Az, aki ott hívott, az én vagyok, ezen a telefonon. (...) Arra szeretnélek kérni, hogy hívjál fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol elmondtad, hogy micsoda ember vagyok - ha tényleg így volt, ahogy állítják itt, hogy raplizok, meg minden. Azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, azért azt gondolom, hogy tudunk mi értelmesen is beszélni"

 - fogalmazott Majka.

Gődény csak a csoportjában reagált a megkeresésre, mondván, nem akar reklámot adni Majkának azzal, hogy foglalkozik vele, amit Majka röhejes kifogásnak tartott.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!