A legjobb feng-shui tippek, melyekkel csodálatos lesz a szerelmi életed

A feng-shui-val valóra válthatod az álmaidat!

1. Ragadj piros tollat!

Mit üzen a szíved? Hogy végre rád találjon életed szerelme, először meg kell üzenned az univerzumnak, milyen számodra a tökéletes társ. A szíved vágyát a piros szín fejezi ki legjobban, tehát ragadj papírt és tollat, majd kezd el jellemezni milyen társat képzelsz magad mellé!

Sportos legyen? Szeresse átmulatni az éjszakát? Kalandos társra vágysz, aki szeret utazni? Írd le az ideális álmod, majd 49 napon át tartsd a hálószobád szerelem sarkában egy ezüst dobozkába zárva két pünkösdi rózsa képével. Mindössze meg kell várnod, hogy kinyíljon a szerelem és rád talál a párod!

2. Gólya helyett elefánt

Minden vágyad, hogy pici talpak topogását halld a lakásban? Ehhez a következőket kell tenned: először is szüntesd meg a zűrzavart az ágyad körül! A keleti kultúrák hisznek abban, hogy a gyermeked lelke köröz az ágynál, amíg próbálkoztok, ezért sose söpörj az ágy alatt, amíg tart a babaprojekt mivel ezzel megzavarod a kicsi lelkét. Felejtsd el a gólyát és koncentrálj az elefántokra! A feng-shuiban az elefánt a kívánságok állata, tehát helyezz el két fa ormányost a hálószobaajtód mindkét felén és ők beengedik a vágyaidat! Végül légy egy kicsit gyerekes: a szobád baba-sarkába tegyél egy plüss állatot vagy gyerkőcöket ábrázoló képet, ezek ugyanis bevonzzák az energiát és segítenek a teherbeesésben!

3. Konfliktusmentes övezet

Kristálytiszta legyen a kulcsszó, legalábbis amikor a pároddal beszélgetsz! A feng-shui hisz abban, hogy a harmonikus kapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció a párok között. Ha esetleg elharapóztak a dolgok közted és a kedvesed között, a legjobb, ha előkészíted a tálat. Ez egy speciális tál, ami elnyeli a negatív kisugárzást. Töltsd fel főzetlen rizzsel, aminek a tetejét hintsd meg tengeri sóval! A legtetején elhelyezett három kristállyal helyezd az ágy alá 49 napra. Érezni fogod a pozitív változásokat!

4. Forrósítsd fel a hangulatot!

Legyél igazi tűzről pattant menyecske, és tüzeld fel a vágyakat a hálóban! Ha úgy érzed, kicsit lankadt a hangulat esténként, válts pirosra! Nem véletlenül asszociálunk a tűzre a vörös láttán. Ez a szín fokozza az érzékiséget és felkelti a tüzes ösztönöket! Borítsd be ezzel a hálószobát és rájössz milyen vadító erőket szabadít fel körülöttetek!

További tippekért katt a Napidoktor.hu cikkére! 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!