A világ legnagyobb sugardaddy társkeresőjének alapítója maga is cukrosbácsi

A szingapúri születésű, Las Vegasban élő 49 éves férfi abból él, hogy huszonéves lányokat közvetít ki gazdag, idős pasasoknak.

A világ lenagyobb sugardaddy-sugarbaby közvetítő társkeresője a Seeking Arrangement több százezer idős férfinek nyújt lehetőséget arra, hogy találjon egy fiatal lányt, akit támogathat anyagilag egy kis szexért és némi társaságért cserébe. Vagy fordítva? A fiatal lányoknak segít, hogy idős, gazdag pártfogót találjanak?

"Ha mindig szegényekkel lógsz, te magad is szegény maradsz. Kitörni nagyon nehéz. A Seeking segít, hogy előbbre jusson egy ambiciózus fiatal lány vagy épp fiú" - keretezi újra ezt a zord gondolatot Wade. Szerinte semmi rossz nincs abban, hogy egy férfi minden eszközét beveti a csábításhoz. Ez lehet az előnyös külseje, a kiváló humora, a lehengerlő intellektusa, az óriási tapasztalata... és igen, lehet a mesés vagyona is.

A Seeking fő kliensei huszonéves főiskolás lányok, akik szegény családból jönnek, ambiciózusak és szeretnének magasabbra törni. Wade szerint ezeket a lányokat nem használja ki senki, vagy ha igen: "szeretném én, ha engem így tárgyasítanának", mondja. A fogadó felek zömében ötvenes-hatvanas urak, akik szeretik a csinos lányokat, és örömmel költenek rájuk. 

A 60 Minutes friss adásából kiderül, hogy egy átlagos sugarbaby havi 700-800 ezer forintnyi készpénzt kaszál a románcból, de ezen felül a drága ajándékok és egzotikus utazások is életszínvonalát emelik. A lányok közül sugardaddy nélkül sokan az albérletüket és a tandíjukat se tudnák fizetni, ezért ők örülnek Wade virágzó üzletének.

Mikor a riporter megkérdezi, nem hazugság-e ez az életmód, Wade csak röhög: "Nos, én is ezt az életstílust élem. Szép házak, nagy autók, finom holmik, luxusnyaralások... és csinos lányok. Mi a baj ezzel?" - mondja.

Hogy aztán ez milyen üzenet a fiatal lányok felé, akik így azt tanulják meg, hogy a szépség és a szex többet hoz a konyhára, mint a morál és az intellektus? Vagy a srácok felé, hogy kellő pénzmennyiséggel bármit és bárkit megvásárolhatnak maguknak? Nos, az egy jó kérdés...

Kép: pixabay.com

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!