A zodiákus 3 legfurcsább barátsága, ami azért mégis csak működik

Teljesen eltérő habitus, azt hinnénk, egymás agyára mennek, mégis jóban vannak. kik ők, és mi köti össze őket?

1. Halak+Vízöntő

A zodiákus két legfurcsább figurája. Ha összejönne fecsegni, a kívülállók nem is értik, miről van szó. A kalandvágyó Vízöntő sokszor nem érti a lelkizést rendszeresen túltoló Halak érzelmi motivációit, ahogyan a  türelmes Halak sem tud igazán mit kezdeni a Vízöntő lobbanékony természetével. Mégis, valahogy képesek egymásra hangolódni, és képesek egymásra támaszkodva komoly önismereti fejlődésen keresztülmenni.

2. Vízöntő+Szűz

Ennek két csillagjegynek a képviselői csak azért jönnek ki jól egymással, mert mindketten elképesztően okosak. Általában nincsenek jóban, nehezen tudnak egymáshoz közel kerülni, de ha ez mégis sikerül, egymás intellektuális képességeinek kölcsönös tisztelete sokat hoz a konyhára. Remek munkatársak, nagyszerűen tudnak közösen ötletelni, de kénytelenek mindketten extrán türelmesek lenni a másikhoz.

3. Mérleg+Skorpió

A Skorpió tátott szájjal rohan a péniszerdőbe, imádja a harcot, míg a Mérleg nyugodt, konfliktuskerülő természet, így aztán kettejük szövetsége furcsa víziónak tűnik. Mégis, jellemző mindkét jegy képviselőre egyfajta "mindent vagy semmit" megközelítés, ami habitus tekintetében összeköti őket, továbbá rendkívül lojális, hűséges barát mindkettő hibáik ellenére, ezért képesek jóban-rosszban kitartani egymás mellett.

Nyitókép: https://pixabay.com/users/sarahrichterart-1546275/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!