Ő az, aki abból él, hogy mesebeli hercegnőkké változik gyerekzsúrokon

Jennifer Michele munkája az, hogy apró gyerekeket tegyen nagyon boldoggá. Iszonyú fárasztó, de semmiért nem cserélné az életét.

Jennifer annak idején azért érkezett Beverly Hillsbe, hogy híres színésznő legyen. Végül színésznő lett, de nem hollywoodi szuperprodukciókban láthatjuk, hanem (zömében) hollywoodi gyerekzsúrokon. A színészet mellett ugyanis a másik nagy szenvedélye kezdettől a hercegnős mesevilág volt, ezért már kislányként is imádott Disney-hercegnőnek öltözni.

Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Rapunzel és a többiek... mivel Jennifer nem áll kapcsolatban a Disneyvel, gondosan ügyel arra, hogy csak olyan klasszikus hercegnő-figurákat személyesítsen meg, amelyek 80 évesnél régebbiek, és/vagy a közkincs - a public domain - részei. A gyerekek persze imádják.

"Minden karakternek saját gardróbja, parókái és sminkfelszerelése van, és számomra egyfajta művészet, hogy megteremtsem az illúziót. Az óradíjam 180 dollár körül van, de a pénz nagy része vissza is folyik a bizniszbe, így nem élek nagy lábon. Nyilván ez sem olyan hivatás, amit életem végig csinálhatok, de egyelőre nem tudom elképzelni, hogy feladnám, bármennyire is fárasztó" - mondja Csipkerózsika a VICE kisfilmjében.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!