Bántotta a kutyáját, oda lehet a youtuber-karrierje!

Nagyon nem helyénvaló, amit Brooke Houts magáról megfeledkezve tett a kutyájával.

A 21 éves, színészkedéssel is foglalkozó lány öt éve indította el YouTube csatornáját. Most a kamera színe előtt pofozta meg és lökte odébb hozzá kedvesen közeledő dobermannját, így a youtuber 337 ezer követője is láthatta, hogy spontán mozdulataiból mennyire süt a megvetés. Nem csoda, ha Szfinx kutya sorsán megesik a szívünk: mi minden történhet akkor, ha nincsenek kamera közelben?

Brooke nem szándékosan töltötte fel a videót,

aminek vágott változatában valahogyan benne maradt ez a megalázó jelenet. Ám ha már nyilvánosságra került, akkor a következményeket is viselnie kell – elképesztő gyűlölet-cunami érkezett válaszul. Brooke hosszú bocsánatkéréssel próbálta csillapítani az indulatokat, váltig állítván, hogy ő bizony nem állatkínzó:

"Az állatok bántásának minden formájától elzárkózom. Aki már látott valóban elgyötört jószágot, annak ez egyértelmű is. Amit a videón láthattok, attól nem sérült meg sosem a kutyám."

Az ominózus jelenetek 2:39-től:

A nem éppen kesztyűs bánásmódot azzal magyarázza,

hogy nincs pénze kutyaiskolára. A Los Angeles-i Rendőrség állati kegyetlenkedésekkel foglalkozó egysége nyomozást indít az ügyben. Az sem kizárt dolog, hogy törlik a csatornáját.

(Nuus)

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!