Ben Affleck remekül van - mondta barátjáról Matt Damon

Affleck véget nem érő harcot vív az alkoholizmusával.

“Nagyon jól néz ki és remekül teszi a dolgát” – mondta Matt Damon régi barátjáról, Ben Affleckről. “Együtt dolgozunk egy forgatókönyvön és nagyszerűen haladunk.”

A kijelentés azért is fontos, mert nemrégiben Affleck megint botrányt okozott, amikor egy UNICEF gála után lényegében járni is alig bírt, annyira részeg volt. Később az esetről a színész azt mondta: Megesik az ilyesmi. Néha visszacsúszom, de nem hagyom, hogy tönkre tegyen.” Ben már a ’90-es évek óta küzd alkoholizmusával, többször is volt elvonókúrán. Nemrég azt nyilatkozta erről: “Alkoholistának lenni az életem része, valami, amivel örökké foglalkoznom kell. Nem kell, hogy eluralja az egész életemet, de soha nem feledkezhetek meg a kezeléséről.”

Egy paparazzo készített néhány napja egy képet, amelyen az látható, amit Matt Damon elhagyja Affleck házát, hóna alatt egy köteg papírral - vélhetően az emlegetett forgatókönyv vázlatával. Az is kiderült, hogy egy történelmi eseményt terveznek feldolgozni, mégpedig bírósági iratok alapján Jean de Carrouges és Jacques Le Gris között 1386 december 29-én lezajlott párbaj sztoriját.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!