Britney Spears nem lép fel többé a menedzsere szerint

A bíróság pedig elrendelte Britney 11 éve tartó gyámságának a felülvizsgálatát.

Kemény kijelentést tett a pszichiátriáról nemrég kijött 37 éves énekesnő menedzsere a TMZ-nek. Larry Rudolph szerint

Britneynek nem kellene folytatnia a vegasi turnét,

sem most, sem később - szúrta ki a Nuus.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🎩

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears tavaly októberben jelentette be, hogy Domination címmel indít új show-t Vegasban. Ebből azonban semmi sem lett az újabb idegösszeomlása miatt. Larry Rudolph, aki először 1998-tól 2004-ig volt az énekes menedzsere, majd 2008-tól jelenleg is az, a TMZ-nek azt mondta:

"Mint az a személy, aki irányítja Britney teljes karrierjét, annak fényében, amit mostanában az énekesnőt körülvevő személyektől és szakemberektől megtudtam az állapotáról, azt kell hogy mondjam, számomra világos, hogy neki már egyáltalán nem kellene visszamennie a vegasi turnéra."

Spears kálváriája az év elején kezdődött, amikor

apjánál súlyos betegséget állapítottak meg

az orvosok. Az énekesnő ezután bizonytalan időre elhalasztatta a vegasi turnéját, ami februártól novemberig tartott volna. A sztár egy időzített bomba volt innentől kezdve a menedzsere szerint. „Hamarosan le is kellett állítani a közös munkát a stábbal, nem folytathattuk a próbákat, mert

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Couldn't make up mind... hair up or down??? 👠👠👠👠👠👠 📷: @fiacuzziphotography

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Britney-t nyomasztotta apja betegsége és teljesen összezuhant

emiatt” – nyilatkozta a menedzsere. "Britney tavaly még nagyon akarta ezt a turnét és izgatott volt miatta, állandóan hívott, minden nap beszéltünk. Az utóbbi hónapokban azonban egyáltalán nem keresett."
A menedzser szerint ez a hozzáállás is azt mutatja, hogy nem kellene visszatérnie az énekesnőnek. "Nem szeretném hogy dolgozzon addig, amíg fizikálisan, mentálisan és lelkileg nem áll készen rá, és nem teljes szenvedéllyel fog bele a melóba. Ha ez a nap soha nem jön el, akkor bizony soha nem jön el."

Rudolph egyáltalán nem fogja forszírozni nála a visszatérést. Ha majd újra elém áll, hogy dolgozni akar, akkor meg fogom mondani neki, hogy ezt jó, vagy rossz ötletnek tartom.
Amúgy nem ez volt az első alkalom, hogy az énekesnő elmegyógyintézetben volt,

2007-ben már volt egy súlyos idegösszeomlása,

akkor történt az is, amikor fotósok előtt kopaszra borotválta a fejét, aztán egy esernyővel rátámadt egy lesifotósra. Ezek után többször is volt kórházban, majd 2008 januárjában elvették tőle a fiai felügyeleti jogát, őt pedig gyámság alá helyezték.

A bíróság azonban most elrendelte a gyámság felülvizsgálatát. A felügyeletet még 11 éve rendelte el a hatóság – a hajborotválós eset után. Azóta az édesapja gondoksága alatt áll a sztár. Britney most ezen szeretne változtatni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Ennek érdekében egy

mozgalom is indult, Free Britney néven.

Az énekesnő ugyanis, az eddigi hírekkel ellentétben, most azt állítja, hogy nem önszántából ment be a kórházban, hanem apja vitte be őt egy hónapja a pszichiátriára, és korábban különféle nyugtatókkal is tömte őt. Az énekesnő célja, hogy kikerüljön apja gondnoksága alól. Most tehát ismét a bíróságnál van a labda.

Címlapi kép: Instagram

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!