Bukhatják a másfél milliárdos nyereményüket

Két, zavaros múltú angol fickó négymillió fontot nyert egy tízfontos kaparós sorsjeggyel. A pénzt egyelőre nem fizették ki nekik.

A két figura, Mark Goodram és Jon-Ross Watson össze-vissza beszél arról, milyen bankkártya fizette ki a nyertes szelvény árát. Könnyen lehet, hogy teljes, másfél milliárd forintnyi nyereményüket bukhatják, annak dacára, hogy kezükben a nyerő cédula - írja a The Sun, ahol a győztes kaparós sorsjegy képét is megnézheted. A szerencsés nyertesekől alkotott képet némiképp árnyalja, hogy mindkettejük bűnöző. 

Goodman számláján negyvenöt rendbeli betörés van

feljegyezve, ami miatt 22 büntetőügy van ellene folyamatban. Bár hivatalosan egyiküknek sincs sem számlája sem kártyája, mégis azzal fizettek a szelvényért, ami a PayPass korában sima ügy. A két férfi egy John nevű barátjukat emlegeti, mint számlatulajdonost, aki szeretne titokban maradni. A szerencsejáték-hivatal szerint viszont a két jómadár lopott kártyával vásárolt, ezért

rendőrségi nyomozást sürgetnek az ügyben.

Tartva ennek veszélyeitől, a szerencsés páros legújabban egy ismeretlen jótevőt emleget, aki csak úgy megvette nekik a szelvényt, majd távozott, mielőtt bármi közelebbit megtudhattak volna kilétéről. Talán az lesz a végzetük, hogy előre ittak a medve bőrére: miután megtudták, hogy nyertek, azonmód hatalmas italozásba fogtak örömükben.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!