Cardi B-t megfenyegették, lemondta egyik koncertjét is!

Az indianapolisi rajongók hoppon maradtak.

Úgy volt, hogy július 30-án Cardi B koncertet ad Indianapolisban, ám váratlanul le kellett mondania a fellépését. Most nem egészségügyi megfontolásból tette: a new yorki rappercsaj ugyanis biztonsági okokra hivatkozott. A Bankers Life Fieldhouse-ban már éppen összegyűltek a rajongók, amikor bejelentették nekik: ugrik a 30 perc múlva kezdődő show.

A helyi rendőrség elmondása szerint még nem tiszta, milyen típusú, anonim fenyegetést kapott a díva, ám jobb, ha utána néznek a dolgoknak. Így a fellépő és a közönség biztonsága sem kerül veszélybe:

Ma este jobbnak látták elhalasztani a Bankers Life-beli koncertet. Bejelentést kaptunk egy névtelen fenyegetőzésről, ami a művésznek szólt. Nyomozást kezdtünk az ügyben.

View this post on Instagram

Mrs. Belcalis A Cephus

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Cardi maga sem maradt a hívei adósa; Instagramon fejtette ki, mennyire rosszul érinti, hogy az utolsó pillanatban ment füstbe a buli:

Drága indianaiak, nagyon sajnálom a mai estét. Már a helyszínen próbáltunk, nagy izgalommal. De egy riasztás futott be, amit a rendőrök vizsgálnak. A ti és az én biztonságom az első!

idézi a szeptember 11-re halasztott koncert főszereplőjét az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!