Charlize Theron kiakadt, fiatalabb szereplőt keresnek a helyére

Nehezen engedi el Furiosa karakterét a színésznő.

Nem térhet vissza Furiosa szerepébe Charlize Theron, ugyanis a Mad Max folytatásához mindenképpen fiatalabb színésznőt akar a rendező. George Miller a kultikus sci-fit eztán egy zsengébb hősnővel képzeli el, ami a 44 éves Oscar-díjas művésznőnek nem esik jól.

Összetört a szívem. Nehezen tudom lenyelni ezt a békát. Közben pedig minden tiszteletem George-é, csakis a legjobbakat kívánom a mesternek. Szerettem Furiosa bőrébe bújni, hálás vagyok, hogy részt vehettem a megformálásában. Mindig szeretettel fogok visszagondolni erre a karakterre.

nyilatkozta Theron, aki azért kíváncsi a történet alakulására is.

View this post on Instagram

#BAFTAs 💜

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Továbbra is bízik Miller víziójában, aki eredetileg de-age technológiával akart fiatalítani rajta, hogy az előzményfilm hitelesebb legyen. De már a lehetséges utódok neve is szóba került: Jodie Comer (Killing Eve) vagy az Emma sztárja, Anya Taylor-Joy esélyes a szerepre.

View this post on Instagram

The Old Guard Trailer. This Thursday. Get ready. @oldguardmovie

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Theron szerint a nézőket nem érdekelte volna, hány éves a mozivásznon látható főhősnő. Hiszen az sem zavart senkit, hogy főleg brit színészek játszottak oroszokat a Csernobil-sorozatban.

A heves érzelmi reakció úgyis feledtetné a kisebb részleteket.

érvel a színésznő, akit a HuffPost szerint a Netflixen nézhetünk majd a The Old Guard című filmben, de az Atomic Blonde folytatása is rá vár.

View this post on Instagram

July 10 on Netflix @oldguardmovie

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!