Ciki, Andrew Lloyd Webbernek sem jön be az új Macskák

Az executive producerként beszálló komponista sincs oda a sztárparádés mozitól.

Andrew Lloyd Webber - aki a Macskák zenei anyagának szerzője – sem tudott lelkesedni a klasszikus musical tavalyi moziváltozatáért. Az EGOT-kategóriás (azaz a létező összes rangos elismerést begyűjtő) komponista executive producerként szállt be a 2019-es filmbe, ami bizony nem robbantotta fel a mozipénztárakat.

View this post on Instagram

@taylorswift and @andrewlloydwebber have written a new song for #CatsMovie. Watch how it came together.

A post shared by Cats the Movie (@catsmovie) on

A maestro szerint a kudarc oka abban keresendő, hogy

Nevetséges

lett a végeredmény. Hiába tette oda magát Jennifer Hudson, Taylor Swift, Judy Dench, James Corden, Rebel Wilson, Jason Derulo és James Corden is; a belefektetett CGI sem volt elég, hogy élvezhető legyen a látvány. Nem csak a kritikák, de a rajongói vélemények is elmarasztalták az alkotást.

És maga Webber is beismerte – mellényúlás történt:

A fő probléma az volt, hogy Tom Hopper senkit sem vett be, akinek a színpadi változathoz köze volt. Így az egész sajnos nevetségesre sikerült.

A szereplők közül is többen sajnálták, hogy a megvalósulás bőven hagyott kívánnivalókat maga után.

Kivéve Taylor Swiftet, aki még egy Golden Globe-jelölt új dalt is írt Webberrel együtt, Beautiful Ghosts címen. Az énekesnő szerint vállalható volt a produkció.

Örülök, hogy rész vehettem ebben a munkában, és hogy jelölést is szereztünk. Nem akarnám utólag rossz emléknek átértékelni. Különben hogyan találkozhattam volna Andrew Lloyd Webberrel, és láthattam volna közelről dolgozni? Most pedig a barátomnak mondhatom. A legkeményebb táncosokkal működhettem együtt, szóval nem panaszkodnék.

James Cordent is cikizték a Macskák miatt, de ő sem érzi visszamenőleg kínosnak a szereplését.

A személyes szintemen megélve – jó móka volt a forgatás. Annyi mindent csináltam már, amiről nem tudtam előre, hogy be fog-e jönni. Van, ami befutott, van, ami nem. Én élveztem, és ez a lényeg.

Justin Bieber kérésére a műsorvezető besorolta, mennyire bánta meg a projektet: tízes skálán 4,5-re tette – említi meg a Toofab.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!