Csak a szerelem maradt: valaha egy meleg pár voltunk, ma leszbikus nők vagyunk!

A brooklyni szerelmespár, Jari Jones és Corey Kempster nem hétköznapi úton ment keresztül, de kitartanak egymás mellett.

Jarit és Coreyt születésükkor kisfiúkként anyakönyvezték, ugyanakkor már kicsi gyerekként mindketten abszolút nőkként tekintettek magukra. Kezdetben ezt persze még maguknak sem vallották be, nemhogy egymásnak vagy a körülöttük lévőknek.

Meleg párként éltek együtt, mint két fiú, és lassan körvonalazódott csak bennük, hogy igazából mindketten nőként tekintenek magukra, és erős távolságot élnek meg férfias külsejükkel kapcsolatban.

A nagy beszélgetések végül meghozták a végső döntést: mindketten szeretnének azok lenni, akik, és ezért hajlandóak voltak hormonkezelésnek és műtétnek is alávetni magukat. Ma már ezt egyébként nem nemváltó műtétnek, hanem nemi megerősítő műtétnek nevezik, hiszen legbelül mindig is a női nemhez tartozónak érezték magukat.

"Nem tudom, egymás nélkül hogyan éltük volna túl mindazt, ami ez fizikailag és lelkileg jár" - mondják. Úgy érzik, lehetőségük nyílt egymás mellett, bátran kísérletezni a nőiességgel, és lazán megélni azt, akik valójában.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!