Dél-afrikai püspökkel bandázott a kis Archie Harrison

A hercegi pár dél-afrikai körutazáson vesz részt, melynek részeként találkoztak Desmond Tutu érsekkel, polgárjogi harcossal.

A kis Archie Harrison Mountbatten májusi születése óta ez Harry herceg és Meghan Markle első hivatalos külföldi útja. Sussex hercege és hercegnője útjukra négy hónapos kisfiukat is magukkal vitték, és végre valahára egy hosszabb videó is

felkerült közösségi oldalukra az imádni való babáról.

A kis Archie Harrison már első megjelenésekor belopta magát a körülötte lévők szívébe! II. Erzsébet nyolcadik dédunokája ugyanis olyan édesen mosolygott a hivatalos találkozón, hogy azzal mindenkit levett a lábáról. Egy adott ponton pedig, amikor lazán pacsit adott a szüleit vendégül látó dél-afrikai Nobel-békedíjas anglikán egyházi vezetőnek, végképp ellopta a showt mindenki elől. Amikor karjában a babával Meghan Markle odalépett Desmond Mpilo Tutu emberi jogi aktivistához, az egyházi vezető felemelte a kezét, és kért egy ötöst Archie-től. Ekkor a büszke édesanya segített egy kicsit a picinek, így megvolt a laza pacsi Fokváros korábbi érsekével.

A királyi csemete ezután anyukájához bújt.

Íme, a videó, melyet alig 15 óra alatt már több mint négymillióan néztek meg a hercegi pár Instagram oldalán:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thanks Cape Town for another impactful and memorable day! A few more highlights of this very special visit with Archbishop Desmond Tutu #RoyalVisitSouthAfrica Video ©️SussexRoyal

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

A 87 éves egyházi vezető a faji megkülönböztetés, a szegregáció politikája elleni kiállásáért kapott Nobel-békedíjat 1984-ben, még a Dél-Afrikai Unió idejében. A találkozón lánya, aki szintén látta a kis Archie bájos mosolyát, azt mondta a királyi babáról:

"imádni fogják a nők"

Mi már most imádjuk!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!