Döbbenet, húsz év után találkoztak az Apafej című vígjáték főszereplői

Még szép, hogy Adam Sander és Cole Sprouse is sokat változott.

Nagyot nőtt az 1999-es vígjáték gyerek-főszereplője: az egykori kis szöszke Cole Sprouse-ra manapság rá sem ismerni. Adam Sandlert szinte folyamatosan láttuk az elmúlt két évtizedben, de Palvin Barbi pasijaként már az ifjú sztárra is jobban odafigyelünk.

View this post on Instagram

The great @ellenvonunwerth asked for my best frilled lizard impression.

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Az 53 éves komikuson eltelt az idő: ám most érett meg a helyzet arra, hogy végre Oscar-várományosnak tűnjön.

View this post on Instagram

My wife got me a hat.

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler) on

Az Uncut Gems című thrillerben domborít, míg 27 éves kollégáját a Riverdale című tinidrámában láthattuk. Most az idősebb színész premierjén sodorta össze a régi cimborákat a sors:

Los Angelesben vetítették Sandler új filmjét december 11-én, és a premieren együtt fotózkodtak. Velük tartott a veterán komikus neje, Jackie, illetve David Spade és King Princess zenész is.

Legutóbb akkor találkoztak nyilvánosan, mikor Sprouse ikertesójával, Dylannel együtt csibészkedtek, még ’99-ben az Apafej promótálásakor.

Könnyű kimatekozni, hogy Sandler akkor a 33. évét taposta, míg a kópék imádnivaló hatévesek voltak. Egy akkori interjú végén a srácoknak a riporter gunyorosan szép karriert kívánt – ám belenyúlt, a cuki ikrek tényleg befutottak a Disney jóvoltából, teszi hozzá a Huffpost.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!