Dráma, az esküvő után elszerette a férjet az anyós!

A londoni Lauren Wall szívét a szerettei törték össze.

Elveszíteni egy férjet egy másik nő miatt, bizony elég nagy dráma – az viszont szinte elviselhetetlen, ha a harmadik fél a saját anyánk. Így járt a dél-londoni Lauren Wall, aki 19 évesen ment hozzá reptéri dolgozó szerelméhez. A most 34 éves nő sorsa döbbenetesen alakult: édesanyja, Julie állta a menyegzőt, aki 15 ezer fontot szánt a fiatalok esküvőjére.

Az 53. évét taposó asszony adta annak idején a kéthetes devoni nászútra valót is; majd alig telt el nyolc hét a házasságból, és Paul bejelentette, hogy elköltözik. Kilenc hónappal a nász után született meg egy kisbaba: Paul és anyósa, Julie hozta össze a gyermeket.

Anyám mindig jól kijött a férjemmel. De fel sem merült bennem, hogy az anyósával több lehet köztük, mint barátság. Sokat nevettek együtt, eszem ágában sem volt gyanakodni. Kellett volna?

panaszolja a hoppon maradt ara, aki lelkesen vágott neki a házaséletnek.

Még meg sem száradt a tinta a papírokon, mikor Paul hirtelen megváltozott.

Valamiért rejtegette ifjú felesége elől a mobilját.

Majd négy hét együttélés után Lauren egyik lánytestvére elkérte édesanyjuk telefonját: észrevette, hogy Paul és Julie sokat üzengetnek egymásnak. Akkor még a mama és a veje is bőszen tagadta, hogy volna köztük valami. Majd pár nap után Paul letette a karikagyűrűjét, és kisétált Lauren, illetve héthónapos kislányuk életéből.

Összeköltözött anyósával, ami szívtépő volt a kismamának: az a két ember, akiket leginkább megtisztelt bizalmával és szeretetével – játszott össze a háta mögött. 2005 júliusában, kilenc hónappal az elköltözése után, Paul ismét apa lett: most anyósa, Julie hordta ki a gyermekét. Össze is házasodott a nála jóval idősebb asszonnyal, akivel a mai napig boldogan élnek.

Nagyon beteg. Ennél csúnyábban nem tolhatott volna ki a lányával. Paul simán lehet pofátlan, de az anyám mégiscsak az anyám! Szeretnie és védelmeznie kellett volna engem.

Lauren 18 évesen botlott a férfiba egy kocsmában. Randiztak, majd a lány várandós lett: kislányuk 2004 márciusában jött világra. Öt hónapra rá kötötték össze az életüket egy gyönyörű templomi ceremónián. Az örömanya szervezte az esküvőt, aki később szintén terhes lett:

Láttam anyut pocakosan az utcán, és kezdtem hinni a pletykáknak. Azt hazudta, hogy cisztája van. Minden esküvői fotónkat széttéptem aznap. Majd azzal próbálkozott, hogy nem is Paul az apa.

Még az esküvőjükre is meghívta pórul járt lányát:

A kislányom miatt részt vettem, pedig bizarr volt az egész. Mi 2004 augusztus 14-én esküdtünk, ők 2009 augusztus 15-én. Nagyon kikészültem.

A mama megpróbált kibékülni Laurennel, aki kezdetben nem igazán hajlott erre. Aztán beszélő viszony lett köztük, de a 35 éves Paul sosem kért bocsánatot exnejétől. Lauren azóta párra talált, és már a negyedik gyermekét várja:

Az idő a legtöbb sebet begyógyítja. Megpróbálok normálisan állni az anyámhoz. De sosem leszünk már olyan közel egymáshoz, mint régen. Elvesztette a bizalmamat.

idézi a Daily Mail.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!