Duci vs karcsú: a műsorvezető megmutatja, hogy csak beállítás kérdése

A Viva Tv egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn Ada megmutatta, hogyan kell úgy pózolni, hogy takarjuk azt, ami kevésbé előnyös.

"Egy hosszabb gondolat arról, hogy mit latunk a social mediaban! Szóval, ezek a képek nincsenek retusálva, és pár perc különbséggel készültek, illetve a hasam napszakban eltér. Mindenkiről lehet nagyon előnyös es előnytelen képet csinálni. Minden a szögeken, fényeken, tartáson stb múlik. Két kattintás között olyan, mintha kilókkal lennek több vagy kevesebb, pedig nem. Nyilvan mindig az elonyos oldalunkat próbáljuk mutatni(bar sok kepem pont nem 😂), de amikor elkezdjuk magunkat hasonlitgatni masokhoz kepek alapjan ez jusson eszunkbe mindig! Nekem is voltak mar nehez pillanataim, amikor bomba noket latok pl itt instan is, aztan mindig belegondolok, h egy jo ebed utan neki se lesz full lapos a hasa es tuti tudja mi elonyos szamara pl. 🤷‍♀️ 😁En szemely szerint nem szoktam ilyen szepito, vekonyito stb appokat hasznalni, vagy retusalni max egy szep filtert hasznalok vagy picit a fenyerot felveszem. Nem ertek egyet azzal, h agyon kell retusalni egy kepet, h felismerhetetlen legyel. Ugy vagy szep ahogy vagy! Nem mindig konnyu, de ne hasonlitgassuk masokhoz magunkat! Magunkhoz merten probaljuk a legtobbet kihozni magunkbol!"

- írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egy hosszabb gondolat arrol, h mit latunk a social mediaban! Szoval ezek a kepek nincsenek retusalva, es par perc kulonbseggel keszultek, illetve a hasam napszakban elter. Mindenkirol lehet nagyon elonyos es elonytelen kepet csinalni. Minden a szogeken, fenyeken, tartason stb mulik. Ket kattintas kozott olyan, mintha kilokkal lennek tobb vagy kevesebb, pedig nem. Nyilvan mindig az elonyos oldalunkat probaljuk mutatni(bar sok kepem pont nem 😂), de amikor elkezdjuk magunkat hasonlitgatni masokhoz kepek alapjan ez jusson eszunkbe mindig! Nekem is voltak mar nehez pillanataim, amikor bomba noket latok pl itt instan is, aztan mindig belegondolok, h egy jo ebed utan neki se lesz full lapos a hasa es tuti tudja mi elonyos szamara pl. 🤷‍♀️ 😁En szemely szerint nem szoktam ilyen szepito, vekonyito stb appokat hasznalni, vagy retusalni max egy szep filtert hasznalok vagy picit a fenyerot felveszem. Nem ertek egyet azzal, h agyon kell retusalni egy kepet, h felismerhetetlen legyel. Ugy vagy szep ahogy vagy! Nem mindig konnyu, de ne hasonlitgassuk masokhoz magunkat! Magunkhoz merten probaljuk a legtobbet kihozni magunkbol! 🙏💕 #reallife #realme A kepek es a fotok felhasznalasa tilos!

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!