Egy rákos kisfiú utolsó kérése az volt, hogy The Weeknd, Drake és J. Cole is búcsúzzon el tőle

A 11 éves srácot három év küzdelem után gyűrte le a betegség.

Nem akart úgy meghalni egy 11 éves kisfiú, hogy ne beszélt volna két rapperrel és egy énekessel. Elijah már három éve küzdött a rákkal, és unokatestvére elintézte számára, hogy felhívják azok a hírességek, akiknek a társaságára vágyott.

via GIPHY

Drake, The Weeknd és J. Cole is bejelentkezett a virginiai családnál, mely eseményről Michael Watson II Instagramon számolt be. Elijah-nak nem sok idő adatott, ám nem múlt el az élete anélkül, hogy ne tudta volna meg, mennyire szerették őt.

Az elmúlt három évben az unokatesóm példásan dacolt a kórral. A teste legyőzetett, és március 27-én a mennybe ment a lelke. Ám az azt megelőző hétvégén teljesült a kérése: három kedvenc előadójával léphetett kapcsolatba. Kimondhatatlanul hálásak vagyunk ezeknek a szuperembereknek a törődésért!

írta a gyászoló családtag.

Megtisztelő, hogy az egyik kedvenced lehetek.

így The Weeknd.

View this post on Instagram

Track 15. Nothing Compares Track 16. Missed You Track 17. Final Lullaby (link in bio)

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

J. Cole is örült, hogy online létrejött a találkozó köztük. A kisfiú elgyötört arcán mosoly suhant át. Drake bejelentkezését viszont nem szerkesztette bele az összefoglaló videóba a rokon.

Most szinte teljesen kicsúszott az irányítás sokunk életéből. Egy dolog továbbra is a birtokunkban van: adhatunk szeretetet egmásnak. 2 Korintus 5,8.

utalt a bibliai igeversre Watson, akit a People idéz.

View this post on Instagram

Over the past 3 years, my 11 y.o. cousin, Elijah, has battled cancer with the utmost resilience. Elijah's physical fight is now complete, as he transitioned to heaven on Friday. He didn't leave this world without knowing how much he was loved though. Last weekend, Elijah got to "meet" 3 of his favorite artists — The Weeknd, J. Cole, & Drake. Incredibly grateful for these 3 super-humans being so caring for my family during this time. We’ll hold onto these moments forever. A special thank you to the angels, Kathryn & Krystal for helping make this happen in such a short time. Please lift Kiara, Elijah's mom, and the rest of the fam up in your thoughts & prayers. In a time where there seems like so much is out of our control, one thing that we all have the power to give + show others is LOVE. 2 Corinthians 5:8

A post shared by Michael Watson II (@forevershowtime) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!