Éhen és szomjan halt a 3 éves gyerek, akit anyja 8 napra magára hagyott a lakásban

Egy hároméves kislány halt meg Japánban azért, mert édesanyja egy hétre magára hagyta Ota Ward-i otthonukban, hogy ezer kilométerre élő szeretőjét látogassa meg.

A 24 éves Saki Kakehashi és férje 2017-ben váltak el, azóta az apa nem tartotta a kapcsolatot a kislánnyal, Noával. Kakehashi a Tinderen ismerkedett, és ott szedte össze a Japán másik sarkában élő randipartnerét, akihez Tokióból 2 órás repülőút volt eljutni.

A 3 éves gyereket az anya egyedül hagyta a szemétheggyel ellepett lakásban, folyadék és élelem nélkül. Amikor egy hét után hazaért, maga is meglepődött, hogy a kislány nem lélegzik, és hívta a mentőket.

A gyerek egy héten át ugyanabban a pelenkában volt, amitől kiütéses lett az alsóteste, súlyosan alultáplált volt, és a gyomrában nem volt semmi. A kislány egyértelműen el volt hanyagolva a kiruccanás előtt is, és a bölcsődében azt mondták, több mint egy éve nem látták Noát.

"Noa elég önálló volt, nem gondoltam volna, hogy baj lehet. Egyébként már az elutazásom előtt betegeskedett, de nem volt pénzem orvoshoz vinni" - mondta a "gyászoló" anya.


 
 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!