Elképesztő karizmája miatt került Timothée Chalamet a Dűnébe

Denis Villeneuve meglátta a helyes srácban a kellő mélységeket.

Denis Villeneuve harmadjára porolja le a Dűne című sci-fi klasszikust, és ezúttal parádés szereplőgárda is garantálja a sikert. A Blade Runner 2049 rendezője ismét forgatott Magyarországon: olyan nagyságokkal tért vissza, mint Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jason Momoa, Dave Bautista, Zendaya és Javier Bardem.

Ám a legnagyobb várakozás mégis Timothée Chalamet színre lépését előzi meg: a december 18-án esedékes bemutató sztárja jó eséllyel a 24 éves manhattani srác lesz. Frank Herbert regényében az ifjú Paul Atreidest fogja alakítani - akit a bizarr David Lynch-verzióban Kyle MacLachlan formált meg.

View this post on Instagram

who’s going to watch tonight ? ☺️

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

A Kisasszonyok hősszerelmese jó választás lesz Villeneuve szerint, aki úgy látja, hogy

Fenomenális színészről van szó. Hatalmas mélységei vannak, és egy fiatal testben élő, érett lelket kiválóan tud hozni. Valahol Hollywood aranykorát idézi fel számomra, egy igazi mozisztár lehet belőle. Őrületes a karizmája, elképesztő kisugárzással. Ha kamera elé állítod, szinte robbanásveszély van.

lelkendezik méltán az 52 éves kanadai filmes…

View this post on Instagram

A post shared by Duna Arrakis Brasil (@dunaarrakisbrasil) on

…akinek elég érdekes meglátásai vannak. Jason Momoa például úgy harcol szerinte, mint egy balett táncos. Isaac pedig azon túl, hogy klassz srác, korunk egyik legjobb színművésze - teszi hozzá az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!