Elképesztő lett a Tina Turner musical!

A főszereplő Adrienne Warner nevét nem árt megjegyezni.

Tina Turner életéről musical készült, és a legendás énekesnő bőrébe nem könnyű feladat belebújni. A fiatal Adrienne Warner mégis le tudta nyűgözni a Broadway közönségét.

A 32 éves Warren neve szinte ismeretlen a világ számára, pedig 2016-ban már egy Tony jelölésig vitte. Most a két és fél órás zenés darabot végig pörgi: hatalmas magasságokat és mélységeket mutat be, melyek Tina sorsát megpecsételték.

Ike nevű férjével való bántalmazó kapcsolata és némi drog is megjelenik a darabban, illetve a karrierjük fordulópontjai. Közben szól egy fantasztikus énekhang, és a táncmozdulatok is tökéletesen imitálják az eredeti előadásokat.

View this post on Instagram

😍😍

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on

A mű az Én, Tina című életrajzi könyvből indul ki, és a What’s Love Got To Do With It című film világa is tetten érhető. Baptista templomi gyerekkorusban kezdte, ám felnőttként a buddhizmus érintette meg a 79 éves dívát.

A slágereket és a fordulatokat nem volt könnyű összeegyeztetnie Katori Hall írónőnek, illetve Phyllida Lloyd rendezőnőnek: van, amikor a stúdióban vagy a színpadon állva csendül fel egy-egy ismerős tétel. A fellépő ruhák Mark Thompson tervező jóvoltából a régi fényükben ragyognak, teszi hozzá a Mashable.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!