Élőben nézheted David Guetta jótékonysági koncertjét

A francia szupersztár, egyben dubaji lakos David Guetta a Burdzs al-Arab helikopter leszállóján celebrál ingyenes, jótékonysági koncertet.

David Guetta február hatodikán, szombaton, magyar idő szerint délután háromkor közvetíti a show-t YouTube csatornáján.

Az online esemény ingyenesen megtekinthető itt:

A színpad mögött Dubaj gyönyörű naplementéje, és a zene, illetve a fények bámulatos játéka látható majd. David Guetta az UNICEF-et, illetve a Dubaj Cares’ Education Uninterrupted nemzeti adományprogramját szeretné támogatni. Célja a világjárvány miatt oktatás nélkül maradó gyermekek és fiatalok megsegítése. A kampány az Egyesült Arab Emirátusból indult útnak.

Célja pénzt és tárgyi adományokat gyűjteni

az alacsony jövedelmű családok gyermekei és fiataljai számára, akik nem tudnak számítógépet, laptopot vagy tabletet vásárolni a távoktatáshoz. "Eddig több mint 1,6 millió amerikai dollárt gyűjtöttünk össze, és még nincs vége – ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek, aki ehhez hozzájárult. Ezekben a nehéz időkben reméljük, hogy kényelmet, örömet és támogatást nyújthatunk a zene és az érzelmek erejével. Sokat jótékonykodtunk és segítettünk, hogy jobbá tegyük az emberek életét a világjárvány idején. Most is ezt folytatjuk, amiből az UNICEF és a Dubai Cares profitál” - mondta Guetta.

Link az online adományozáshoz: https://davidguetta.com/donate/  

Nyitókép: By MTV International - https://www.youtube.com/watch?v=WN6zE-wJ2iE, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=77687321

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!