Elton John kipakol: Michael Jackson tényleg bekattant

A popkirály felidegesített mindenkit a környezetében.

Eljött az ideje, hogy Sir Elton John önéletrajzi könyvet írjon. A Me című memoárban a művész sort kerít a Michael Jacksonnal való barátságára is. Kettejük viszonyában az évek során változás állt be: kezdetben jóban voltak, de ahogyan az amerikai popkirály öregedett, úgy egyre nehezebben jött ki vele a brit énekes.

View this post on Instagram

“‘Magic’ is Michael’s word. That’s what his music was about.” – Prince on Michael Jackson

A post shared by Michael Jackson (@michaeljackson) on

13 éves kora óta ismertem. A legcukibb gyerek volt, akit csak el lehetett képzelni. De ahogyan teltek az évek, elkezdett egy külön világot kiépíteni magának. A valóságtól egyre távolabb sodródott, akárcsak Elvis Presley. Isten tudja csak, mi játszódott le addigra a fejében, és hogy milyen gyógyszerekkel tömték. Amikor csak találkoztunk, mindig megsajnáltam, mert már nem volt ki a négy kereke. Sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy mentálisan beteg; olyan személy, akinek már a jelenlétében is rosszul érzed magad. Rettentően szomorú ez.

írta az előzetesben.

John egy vacsoraestet is elmesél, ahová mindkettejüket meghívták. Jackson nem ült az asztalhoz sem, hogy egyen. A házigazda hölgynél és annak 11 éves fiánál kötött ki:

Egyszerűen képtelen volt már a felnőttekkel kommunikálni addigra.

idézi fel 72 éves pályatársa a 2009 júniusában elhunyt sztárt, teszi hozzá a People.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!