Ennyit mondott Emilia Clarke és Kit Harington a Trónok harca végéről

Emilia Clarke állítja, hogy vízhólyag nőtt a lábán a sorozat miatt.

A Daenerys Targaryent és Jon Snow-t alakító színészek az Entertainment Weeklynek beszéltek arról, hogy érezték magukat, amikor megtudták, mi lesz karaktereik sorsa.

2017 októberében Emilia Clarke épp végzett

a Solo: A Star Wars Story forgatásával, amikor Londonban landolt egy rövid vakáció erejéig, és látta: megkapta a mailt, amiben a Trónok Harca új évadának forgatókönyve lapult. Azonnal nagyon izgatott lett és közölte utitársaival, hogy most azonnal le kell lépnie. Otthon aztán kényelmesen elhelyezkedve, egy forró tea társaságában olvasta el a végjáték forgatókönyvét.

“Sírtam. Teljesen összeomlottam.

Fogtam a kulcsomat és a telefonomat, és elmentem sétálni egyet. Öt órán át csak mentem, mentem, a végén vízhólyag nőtt a lábamon. folyton csak az járt az eszemben: hogy tudom én ezt megcsinálni????”
– emlékszik erre az időszakra. Két nappal később a belfasti gépen ült Kit Harington mellett, mindketten a GOT olvasópróbájára tartottak. Harington szándékosan nem olvasta el a kéziratot, mert szerette volna, ha a helyszínen éli át az élményt. Clarke majd’ megőrült, hogy megoszthassa vele döbbenetét, szomorúságát. Végül aztán Harington eljutott – ott, élőben – addig a részig, amikor is végez Danyvel…

Olvasd tovább a cikket itt!

Nyitókép: Game of the Thrones - Instagram

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!