Erotikus táncosnak lenni férfiként, nők számára? Nem könnyű élet!

Ha erotikus táncról hallunk, jobbára táncoslányokat képzelünk el, holott ma már férfiak is választják ezt a pályát...

A VICE riportja a férfi erotikus táncosok világába repít. Ők azok, akik klubokban dolgoznak - noha még mindig kevesebb az ilyen hely, mint amit férfiak számára tartanak fenn - vagy épp bulikra mennek ki, hogy egy kis színt vigyenek a programba.

A filmben bemutatkozik Sid, az ausztrál MenXclusive tánccsoport alapítója és koreográfusa. Bár a show-jukban masszívan ott a szex, nem szereti, ha erotikus táncosként tekintenek rá, mivel szerinte igenis művészet az, amit csinálnak.

Úgy érzi, óriási igény van a munkájukra, de még mindig nehezen fogadják el őket. A nőknek elegük van abból, hogy több évszázados elnyomás után még mindig a férfiak számára kitalált szexipar virágzik, holott ők is akarnak egy kis könnyed erotikus szórakozást maguknak.

Siddel előfordult, hogy komolyra fordult a kapcsolata egy nővel, és egyszer az anyósjelölt elhívta kávézni, ahol aztán közölte, hogy takarodjon a lánya életéből, nem ilyen vejet képzelt magának. Másszor volt olyan, hogy egy feltüzelt kliens úgy végigkarmolta, hogy sokáig vérzett utána.

A fiúk ügyelnek arra, hogy négyszemközti show-ra ne  kerüljön sor, mindig többen legyenek a helyiségben. Így kerülhetik csak el, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljenek, esetleg zaklatással vádolják őket.

Erotikus táncosnak lenni nem könnyű férfiként sem, de mindegyik szereplő azt mondja: ők igenis élvezik ezt az életet.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!