Erre számíthatsz 2020 júliusában a horoszkópod alapján

A hónap Merkúr retrogádban indul, vagyis a múlt nehéz csomagjai még elkísérnek egy darabig.

Kos

A Kos uralkodó bolygója, a Mars június végén a Kos jegyébe lépett, így egy magabiztos, erőt sugárzó időszak következik a Kosok számára. Ez itt a szenvedély időszaka, elsősorban akkor, ha új kihívásokról és munkáról van szó.

Bika

A Bika most jól teszi, ha bölcsen nyúl a pénztárcája után, ugyanis itt a lehetőség arra, hogy jövőjét meglapozza. Minden építkezés, költözés, átalakítás és lakberendezéssel kapcsolatos dolog most a leginkább szerencsés, bátran vágj bele ezekbe!

Ikrek

Az Ikrek anyagi helyzete a Merkúr retrogád idején aggályos, ami rengeteg szorongást okoz. Szerencsére július 12-én ez a helyzet változhat, és végre jobbra fordulnak a dolgok. Az Ikrek mostanában gyakran szorong, érdemes volna több időt a természetben tölteni.

Rák

Boldog születésnapot, kedves Rák! Az utóbbi időszakban kimondottan önkritikus voltál és nem hittél önmagadban, a hónap közepétől végre új erőt kapsz a Holdtól, ami segít tehetségeid kibontakoztatásában. 

Oroszlán

A múltad megismerése és elfogadása a jövő kebledre ölelésének kulcsa, és most nagyszerű időszak kínálkozik arra, családfád és őseid természetét saját magad összefüggésében is feltérképezd is megértsd.

Szűz

Milyen is az, amikor a Szűz visszavonul és szünetet tart? Ötödikén rájössz, amikor is a telihold a Bak jegyébe lép, ami Föld-testvéred jegyed. Végre megérted, hogy a túl sok munka és a nulla pihenés nem lehet az út számodra, hogy élj, és képes leszel lemondani bizonyos munkákról, miközben a szeretetteid és önmagad felé fordulsz.

Mérleg

Nagyszerű társasági élmények, baráti kapcsolódások várnak a Mérleg júliusban. Amikor nem családi sütögetésen veszel részt, nyugodtan maradj otthon és meditálj: most nagyot léphetsz előre önismeret tekintetében is. Ha most fogyelsz befelé, a konfliktuskezelő képességed sokat fejlődhet.

Skorpió

A Skorpió az elmúlt időszakban nem vigyázott magára, amit az egészsége is megsínylett sajnos. Most van lehetőség megfordítani ezt a tendenciát, és a wellness oltárán áldozni kicsit. Muszáj lesz megtalálni a módját annak, hogy az állandó egzisztenciális alkalomtól megszabadulj.

Nyilas

Mivel a Nyilas egy kíváncsi, kalandor természet, sokkal könnyebben vált, mint a többi jegy, ez azonban nem jelenti azt, hogy biztonsági háló nélkül kellene fejest ugranod az új dolgokba. Most egy kis óvatosságra int a sors, ideje megvizsgálnod, nem vagy-e túl óvatlan, és jó irányba haladsz-e. Lassíts egy kicsit, és fejezd be a mértéktelen költekezést.

Bak

A Bak fegyelmezett Föld-jegy, aki tudatosan vállal komoly áldozatokat egy nagyobb cél érdekében. Most egy egyedülálló karrierlehetőség van kibontakozóban, ehhez azonban muszáj lesz kockáztatnod is, ami viszont nem az erősséged. Ismerd fel a lehetőséget, és a megfelelő pillanatot a kibontakozásra.

Vízöntő

Komoly változás elé nézel, a telihold 5-én azonban segíti a transzformációt. Talán egy távoli rokontól érkezik mindent megváltoztató hír, esetleg a munkahelyeden lesz átszervezés, netán az éjszakai rutinod változik - akárhogy is, ne ess kétségbe, alakul a helyzet jobb irányba is hamarosan.

Halak

Nagy gyógyító, bölcs öreg a Halak most, és ebben a minőségében sokaknak nyílik lehetősége segíteni. Arra figyelj oda, hogy ne adj többet (időt, energiát, figyelmet, pénzt), mint amennyit nélkülözni tudsz, mert most többek számára is te lehetsz a kapaszkodó a környezetedben.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!